torsdag 11 april 2019

varutransporter

nu har matte handlat på auktionshusen igen! så snart bär det av till malmö och helsingborg för upphämtning. igår vann vi budgivningen på ett par sängbord till gästrummet. färdigmålade och fräscha, men kanske blir dom gråmålade i framtiden. ingen brådska dock och det känns skönt.


sen ropade jag även in en praktisk tamburmajor till hallen - en vit vacker historia i gjutjärn - för mindre än halva priset jämfört med varianterna i mässing som ibland dyker upp på auktionssiterna. kanske var det för att den här var nyproducerad som jag var enda budgivaren? 

en lampfot i barockstil ropade jag in för ett tag sedan, och nu har den anlänt till malmö från danmark och är redo att hämtas upp den med. väntar bara på att vår lilla blivande hallbänk ska anlända från tyskland också. kanske hinner den göra det innan jag åker iväg på måndag?




1 kommentar:

Ankie sa...

Kallas det för köpfylla kanske?? Sängborden är förtjusande, så slottslika. Och älskar tamburmajoren, bara namnet är underbart och i gjutjärn dessutom. Väntar med spänning på lampskärm och hallbord.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...