lördag 4 januari 2020

kungens födelsedag

stort grattis till fergus som fyller fyra år idag! matte åkte iväg till zoo & fritid i simrishamn för att handla lite födelsedagspresenter. dom har så väldigt bra utbud av rejäla leksaker till lite större och starkare hundar. alltså inte bara små pipleksaker i plysch som slaktas på mindre än två minuter blankt.



därtill gjorde jag äntligen slag i saken och köpte lysande led-halsband till alla killarna så vi ska kunna hitta dom i beckmörkret när dom är ute i trädgården om kvällarna. färgkodade också så man ska kunna se vem som är vem.


dagens överraskningspresent blev en bunt tuggben i ordets rätta bemärkelse! köpte rådjur den här gången, men det fanns både hjort och älg i lite större storlekar i sortimentet också. så glad att kunna hitta något tuggvänligt som inte innehåller rawhide. många pluspoäng till butiken för detta!


hela flocken firade med dom nya tuggbenen nere i köket. alla utom födelsedagsbarnet som lös med sin frånvaro och hängde uppe i vip-loungen (vardagsrummet) istället. seamus var något förvirrad över dom pälsbeklädda benen och visste först inte riktigt vad han skulle göra med dom.


"hörru, det där var faktiskt mitt ben!" duncan och angus i ordväxling gällande äganderätten av ett tuggben som angus grävt ner i hundsängen.


duncan har som vanligt lagt beslag på mer än sin beskärda del.


"matte, vad betyder egoistisk egentligen?"


"prata inte med mat i munnen angus. det går inte att höra vad du säger."


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...