onsdag 12 december 2018

lucka 12 - aaaaaaangus!

saker man inte vill hitta på golvet bredvid nya soffbordet...


angus kunde tydligen inte hålla sig från att provsmaka lite på det nya specialbeställda designsoffbordet vi väntatat på i två månader, och detta till och med innan vi ens hunnit ställa det på plats! *morr*


men angus hävdar bestämt att det ju faktiskt stod på hans lekmatta (läs: dom nya vardagsrumsmattorna) och därför bortom allt tvivel borde vara ämnat som hans tuggleksak. 


ja nu har vi rett ut saken och flyttat bordet till sin rätta plats mellan sofforna. kanske syns tuggmärkena inte så tydligt för en ovan besökare?


därtill fick vi efter mycket svett, ångest och onda ryggar även det nästan 100 kg tunga matbordet på plats (jag hoppas angus förstår att det inte heller är en tuggleksak). hela 110 cm brett och 270 cm långt har det gott om plats för eventuella tvåbenta middagsgäster. det blev väldigt fint ihop med dom nya stolarna som ju stått och väntat uppe i vardagsrummet ända sedan 1 oktober! och ja vi har faktiskt åtta stolar, en kändes bara mest i vägen när jag fotade. och ja det är samma modell som soffbordet ovan.


så ikväll blir det premiärmiddag i nya matsalen! :D


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...