onsdag 25 mars 2015

here we go

idag började keramiken igen. det var nästan 1 månad sedan jag satt bakom en drejskiva så det var lite darrigt till en början. dagens alster blev följande:

en liten urna med lock. planen är att göra den mattsvart med guldig insida. förra omgången tog den mattsvarta glasyren slut just precis då. så nytt försök med den här alltså.


en bullig vas som också skall bli mattsvart. möjligen med något fint japanskt tecken eller liknande i guld på framsidan. inser att jag borde fotat den lite mer uppifrån. den ser lite märklig ut i den här vinkeln. men mitt i städstressen fanns det inte tid för konstnärlig eftertanke på mobilfotona.


en lite större tallrik än jag hittills lyckats åstakomma (den blev nog ca 30 cm). den skall få tre små fjärilar på kanten nästa gång. färg vet jag inte riktigt än. alla förslag är välkomna!


en del av våra saker var redan brända, så jag har tjuvkikat på kakfatet och dom snirkliga små kannorna. hortensiakrukan blev inte rätt färg den här gången heller så nu ger jag upp. :P resten av alstren får vi vänta på till nästa vecka. då skall allt vara färdigbränt och redo för hämtning. *spännande*

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är allt en duktig jänta!
Kreativ o händig!
G. måste vara stolt över dig.
Kram Karin E

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...