onsdag 11 maj 2016

inte riktigt som man tänkt sig

igår kom äntligen paketet med hundgrejerna till bilen. bra att ha ett ordentligt hundgaller monterat till söndag då vi ska åka hela vägen in till stockholm. fergus har aldrig gjort några direkta försök att klättra över ryggstöden, men man vill inte gärna sitta fast på E18 utan möjlighet att stanna om det väl händer.

i det stora paketet fanns också hundrampen vi beställt, med förhoppningen att slippa lyfta fergus i och ur bilen hädanefter. rampen var tyngre och åbäkigare än jag hade trott och medan husse och matte krånglade med att få rampen att stå stadigt på det grusiga och ojämna underlaget, tappade fergus tålamodet och kröp helt sonika in i bilen på egen hand. eller tja, tillräckligt för att nå märgbenet som låg där inne på filten, bakbenen hängde fortfarande kvar utanför. :D 

hundrampen fick tyvärr underkänt av oss då den var långt ifrån så smidig och lätthanterlig som vi hoppats. istället ska vi nog beställa en liten trappa med tre små trappsteg.  den är visserligen inte hopfällbar, men rampen tog väldigt mycket plats även i det läget.


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...