lördag 19 mars 2016

fergus vs gaius

idag kom gaius äntligen hem. vi gick självklart ner för att hälsa välkommen, men vi hade inte räknat med att orkanen fergus skulle drabba den lille riktigt så hårt. först bowlade vår lille hulligan ner gaius med en välriktad frontalattack och strax därefter fick james in en strike med vänster framtass. 
tur att man kan ta sin tillflykt till lindas trygga famn ett tag! roligt att notera var att inte bara hade gaius en helt annan kroppsbyggnad och huvudform är fergus, hans valppäls var faktiskt markant olik, trots att raserna är så snarlika som vuxna. gaius päls var mycket tussigare och tjockare, nästan som en sådan där klassisk björnmössa!


inte helt oväntat var vi tvungna att ta till flykten efter bara en kort stund. att ha fergus kopplad hjälpte föga. han försökte bara strypa sig själv för att komma fram och brottas mer. det fick bli en koppelpromenad på nya okända vägar för att dämpa självförtroendet lite. pft! som om det hjälpte. :P men jag minns ju vem som faktiskt var en riktig fegis för bara en vecka sen!

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...