söndag 17 januari 2010

projekt hallen del 2

gjorde en beställning från fakirtrendyhome och kunde hämta ut den här snygga vasen på posten några dagar senare.


med i paketet var även den här lampan som visade sig vara ännu snyggare i verkligheten när jag väl packade upp den. problemet var bara att den även var bra mycket större än jag uppskattat. hela 85 cm närmare bestämt. så den kändes aningens för hög för hallbordet som först varit planen.


men i samma veva fick jag också svar ifrån magasinet ute i vaxholm, till vilka jag genom en del detektivarbete lyckats spåra den här fantastiska lampfoten som jag blivit helt kär i när jag sett den i en blogg på nätet. ute i vaxholm fanns en ynka lampfot kvar och min snälle make körde mig hela vägen dit och tillbaka och gav mig lampfoten i julklapp. men jag ville ändå inte skicka tillbaka lampan från fakirtrendyhome så efter lite pusslande kom jag fram till att den kunde få stå i biblioteket. varför behöva välja när man kan få båda?


med tavlan "red cloud" från modernart.se som pricken över i:et blev hallen till sist så här snygg. nu ska vi bara försöka hitta en annan kinamatta som går i grått och svart istället.


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...