söndag 15 mars 2009

uppgradering grande

det var kärlek vid första ögonkastet när nikon-representanen kom och demade låne-kameror på fotoutbildningen jag går. och jag hade redan insett att min gamla d40x inte riktigt höll måttet i alla lägen längre, nu när kraven på prestanda höjt ett par snäpp. så efter att ha prutat duktigt kom jag hem med en stooor kasse och liiiten plånbok (med alla plastkorten maxade) från scandinavian photo nyligen.

paketöppning!


kamerahus (d700), blixt (sb-900), objektiv (50/1,4) och minneskort (4gb).


tänk så proffsiga bilder jag kan ta nu! lycka är en fullformatssensor. :D

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina, vilka trädgårdsbilder det kan bli nu! Men det går rykten i Norrort om att nya trädgårdsredskap inhandlats i sober färg - kan vi få se bild på dem här på bloggen?

- undrar Klöver Knekt

voxgirl sa...

bilder kommer garanterat. nämda redskap är redan inplockade från garaget för framtida plåtning. därtill planeras rapport från trädgårdsmässan i helgen. månne fler än jag som ämnar bege sig dit? :)

Anonym sa...

Jodå, det kommer nog en och annan trädgårdsnörd och andra ytterligare besökare än Voxgirl och Klöver Knekt på mässan. Vad kul det ska bli! Och till nästa år måste jag ha fler snödroppar, de verkar komma först av alla nu om våren! M v h Klöver Knekt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...