lördag 4 oktober 2008

välkommen höst!

hösten är här på riktigt nu. vi har börjat ställa in bilen i garaget om nätterna och härom dagen tände vi säsongens första brasa. luften har en kylig klarhet i sig och varje morgon ligger ett mjölkigt dis över skogen och trädgården. utsikten genom fönstret igår morse var fantastisk med dimslöjor och guldskiftande höstträd i morgonsolen.


idag bjöd världen på denna, något mindre spännande, testbild i helvitt. som om hela himlen ramlat ner och vi plötsligt levde mitt bland molnen...

3 kommentarer:

Annie sa...

Tjena där,

Fin blog du har, hittade många fina idéer. Hittade din blog när jag sökte efter ny trådlös telefon. Hittade din Touch telefon. Hur är den? Nöjd? Den ser i alla fall ruskigt snygg ut. Försökt läsa specifikation på den men har inte klurat ut om nummerpresentatören kan spara på nummer som ringt när man inte haft möjlighet att svara och man då kan läsa av dem i efterhand?

Annie

voxgirl sa...

hej annie!

vad roligt att du hittade till min blogg. :)
angående telefonen, den är ju väldigt snygg och clean på alla sätt, men den har också en del nackdelar. förutom att den lätt blir kladdig av fingeravtryck och sådär iom att den är högblank (men det kan man ju leva med) så är det väldigt lätt att råka komma åt nån "knapp" när man pratar i luren om man använder headset (jag tror att det blir knapplåst om man håller den mot örat dock). så det kan vara dumt att ha den i fickan tex.

en annan dum grej är att nummerpresentatören inte är kopplad till klocka/datum så du ser bara en lång lista på alla de senaste (tio?) numren i turordning men inte vilken dag eller tid dom ringde. väldigt märkligt eftersom telefonen ju ändå har en klocka inbyggd.

nu vet jag inte om du ska ha en eller två handenheter, men vi har två och dom synkar inte telefonböckerna eller samtalslistorna med varandra så man måste lägga in alla nummer två gånger i telefonboken. lite jobbigt men det är ju en engångsgrej i alla fall.

i övrigt är jag rätt nöjd med modellen. de flesta trådlösa telefoner är så grymt fula att jag tycker utseendet ändå väger upp nackdelarna. :D

Annie sa...

Stort tack för infot...som sagt var så ser den snygg ut och det är jag svag för..så det lutar nog åt en beställning men ska nog vela ett litet tag till .-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...