söndag 25 maj 2008

söndagsshopping

igår gick grästrimmern sönder igen så på söndagförmiddagen var vi tvungna att åka till barkaby på shoppingtur. förutom en ny trimmer (efter noga övervägande och väldigt velande gällande modellen) kom vi även hem med en del annat matnyttigt. eller vad sägs om en vattenspridare till gräsmattan (otroligt efterlängtat), en portabel aircondition till sovrumet (hej då sömnsvårigheter och svettångest hoppas jag), en rejäl femliters vattenkanna med stril, ny markspot för att äntligen kunna byta ut den trasiga, en mimosa sensitiva (rörmiginte-blomma) och två rullar extratråd till nya grästrimmern.


dessutom kom vi på att det vore mysigt att kunna sitta nere på gräsmattan och utnytta den lite mer. så då blev det två solsängar inklusive dynor också. bara sådär. :)


titta så mysigt vi kommer att kunna ha det framöver! lite mer vindskyddat är det nog där nere också...


självklart gick det inte att besöka plantagen och bauhaus utan att komma hem med lite blommor till trädgården. tio stycken hänglobelia och sex stycken murgröna samt åtta stycken silvergirland blev det den här gången.


så här fint blev det när två av krukorna var färdigplanterade med murgröna och lobelia. dom andra två med silvergirlanden skall fyllas på med mer blommor när jag orkat bestämma vad vi ska ha till. några idéer om vad som kan vara snyggt ihop med silvergrått och som fyller bra i krukorna?

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...