onsdag 16 januari 2008

e.t. phone home

investerade äntligen i en ny trådlös telefon. den gamla har haft hyss för sig och både brummat och tjutit i bakgrunden när man pratat på sista tiden. utbudet av snygga, trådlösa telefoner är rätt skralt. utbudet av snygga, trådlösa telefoner med headset-utgång är mikroskopiskt. valet var i slutänden rätt enkelt - kan man få en iphone-kopia i högblank svart lack med touchscreen ska man naturligtvis slå till. "touch 60" heter modellen och kom i praktiskt tvåpack. en står nere i köket bredvid fågelburen och den andra är placerad uppe i datahörnan. så nu slipper vi äntligen kasta oss halsbrytande ner för trappan när det behagar ringa mitt under en wow-session.


ögonblicket efter att telefonerna var installerade på sina respektive platser, drabbades både maken och jag simultant av tanken hur otroligt snyggt det vore att matcha telefonen i datahörnan med samsungs multifunktionskrivare scx-4500 med touchscreen, blåa dioder och högblank svart pianolack...

ps. för den intresserade har webhallen både telefonen (990 kr) och multifunktionsskrivaren (2545 kr) i sitt sortiment. därtill finns den som bara skrivare också (1795 kr). gå direkt till webhallen och tag en nummerlapp utan att passera "gå".

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...