tisdag 24 juli 2018

multitasking

fast projektet med att måla trappan knappt har kommit halvvägs, har vi redan två nya på gång. idag började matte måla lite på det blivande sovrummet. så här såg det ut innan - gråa golvlister och en vit panel som inte alls matchar, samt slarvigt grundmålade väggar där den förra färgen lyser igenom överallt. inte snyggt alls! panelen skall istället bli grå precis som listerna, och själva väggen skall bli ljust lavendelrosa är tanken.


och ute i trädgården ligger ännu ett pussel för vuxna barn. fas 1 av hundsäker trädgård inleds i en snar framtid: 50 jordankare och 50 stolphattar...


skall kombineras med 162 m stolpar samt 600 m plank och sim sala bim förvandlas till ett hundsäkert "häststaket" bara vi svänger med trollspöet. och till dig som är kunnig i matematik, nej staketstolparna skall inte vara 3,20 m långa styck, vi råkade räkna fel och beställde lite för många. men det gör inte så mycket då vi kommer att ha ca 500 meter staket kvar att bygga i fas 2. roligt som räcker längre. mycket längre. ;)


ps. sa jag att jag köpt svart färg för att måla om grindarna också? ;)

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...