tisdag 3 juli 2018

det är lite mycket nu...

tack för visat tålamod! nu har det gått hela två veckor sedan vår flytt till skåne och äntligen har vi fått upp våra datorer (kanske mest pga att maken började jobba igen idag). vi börjar så sakteliga få en viss ordning i kaoset av flyttkartonger och vi vadar inte längre genom högarna med uppackad bubbelplast.

så här såg vårt fantastiska vardagsrum ut dagarna före flytten...


och inte blev det mycket bättre efteråt. :P


vi har dock lyckats få upp en provisorisk tv-hörna i det som senare ska bli matsalen.


i biblioteket är alla mattes böcker uppackade och på plats i hyllorna. men kära nån vad mycket trädgårdstidningar jag har! två hyllplan fulla. och då har vi inte ens kommit till lådan med fototidningar... var ska dom få plats? :/


men titta, titta matte har ett skrivbord igen! som jag har längtat. dock provisoriskt felplacerat än så länge, men vad gör det?


vi har också hunnit påbörja målningsarbetet i vår blivande walk-in-closet - från brunt och rostfärgat till vitt och magenta. :)utomhus har vi hunnit med att serva åkgräsklipparen vi tog över från säljarna...


köpa en praktisk atv/fyrhjuling för allt trädgårdsarbete (lastvagn, gårdsharv och snöplog står fortfarande på inköpslistan). mekano för stora barn...?


införskaffat en snygg matgrupp hos bo ohlsson i tomelilla (samt nästan rensat hela den mindre uteplatsen från ogräs)...


och en likaledes snygg mysgrupp med fällbara stolar och tillhörande fotpallar har beställts på nätet.


vi har också hunnit hälsa på våra nya grannar, både två och fyrbenta. det här är göran förresten. han tillhör dom bofasta här i trädgården.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...