torsdag 19 maj 2016

flexibel promenad

igår köpte vi ett 5-meters flexikoppel till fergus eftersom han numera är så duktig att gå i koppel utan att dra. det ger honom lite mer frihet under promenaderna och är enklare för oss att hantera än vår långa antiglid-lina vi köpt tidigare. fergus älskade verkligen flexikopplet! först stod han still och lät matte fortsätta gå tills kopplet var helt utrullat. då tog han sats och sprang som ett jehu ikapp och förbi matte tills kopplet tog stopp igen. åh, så roligt det var! vi borde tydligen ha satsat på 8-metersvarianten istället. ;)


på vår strandpromenad mötte vi världens sötaste lilla ludde, som var en blandning mellan chihuahua och malteser.  trots skillnaden i storlek verkade killarna ha funnit varandra direkt!


på promenaden hittade vi också dessa lämningar från ett rådjur(?) som någon ätit till middag. borde ha varit någon mer än bara räven på den middagsbjudningen, men vad? delarna låg långt från stora vägen mitt inne i skogen så det var inget trfikdött rådjur vi pratar om här. vad har annars rådjur på menyn ,som är stort nog att fälla ett själv? förutom fergus då. ;)Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...