fredag 11 mars 2016

nyinflyttad

idag fick vi äntligen åka och hämta hem fergus (han var den förste i kullen att ge sig av)! han var så duktig i bilen och satt i mitt knä och ömsom gosade och pussades och ömsom sov med huvudet på min axel hela resan från västerås.  efter blott tio minuter i nya hemmet var det dags för första skrovmålet, så aptiten var det inget fel på minsann!


sen var det dags för lite mys och gos i mattes knä...


... och en liten tupplur på maten.


därefter började matte ana att det kanske var dags för kisspaus, så vi tågade ut i trädgården en sväng.


där fanns så mycket spännande att upptäcka och fergus var inte buskablyg av sig direkt, utan travade på med oanad fart i benen...det blev inte mycket kissa av men däremot fick fergus träffa varghunden. james blev så till sig av glädje över en ny lekkamrat att han dreglade över hela fergus, som efter en stund mer såg ut som en dränkt katt.


då var det skönt att få sitta i husses famn och torka en stund istället. väl tillbaka inne i vardagsrummet kom kisspausen vi väntat på så klart! 


på det stora hela verkar fergus vara en rätt modig och trygg liten kille. han har bara pipit litegrand efter sina syskon och allt det välbekanta, så han kommer nog att finna sig tillrätta hos oss väldigt fort. vi får se hur det går i natt. han har ju fått med sig en väl ingrodd snuttefilt som luktar mamma att ha i sängen. vi håller tummarna för att han är en sjusovare...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...