lördag 12 mars 2016

en riktig liten stjärna

fergus har visat sig vara en riktig stjärna. i natt sov han från klockan 23 (efter att först ha nattkissat ute) ända till klockan 06 när matte var uppe på toaletten.  inte så mycket som ett pip hördes på hela natten (matte vet för hon kunde inte sova, omringad som hon var av valpens ihärdiga snusande och makens högljudda snarkande). på morgonkvisten kissade han ute igen, dock efterföljt av två högar med nummer två på golvet i vardagsrummet. men hey, man kan inte ta allt på en gång! 

fergus är nämligen också jätteduktig på att gå i koppel trots att det var första gången han provade igår eftermiddag. dock är han en riktig gosekotte och stugsittare som älskar att ligga och såsa och mysa (helst i hundbädden i sovrummet). när vi släppte honom lös nere på stora gräsmattan bland äppelträden för att han skulle få busa fritt en stund, sprang han raka vägen upp till ytterdörren och ville hellre gå in. men han vet var han bor åtminstone! ;)

rättelse: dalande stjärna? fergus var en helt sjövild piraya när husse var ute på promenad nyss. det var bara jaga byxben och tugga på koppel och skosnören (allt är en tuggleksak!) och nästan välta ner både husse och sig själv ner i diket. precis som en alldeles vanlig liten valp med andra ord.

rättelse 2: näe, fergus är nog värd några fler guldstjärnor än genomsnittet. han gjorde precis både nr 1 och nr 2 utanför husknuten istället för på vardagsrumsgolvet. hurra!Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...