lördag 4 oktober 2014

snälla gosa mera!

lilla zima har plötsligt blivit mycket mer tam än tidigare. händer och fingrar är inte längre lika läskiga (trots att vi fortfarande är tvungna att fånga in henne och ge henne medicin varje morgon). numera börjar hon även förstå att hon ska kliva upp på fingret när vi håller fram det (att kliva upp på armen kan hon redan). dessutom sitter hon gärna på handen och sover eller putsar sig när vi hänger i tv-soffan. för inte så länge sedan var fingrar så läskiga att hon backade undan när man sträckte fram dom!

sedan igår kväll får vi också lov att klia henne på huvudet och i nacken med hjälp av näsan (fingrarna tycker hon fortfarande är lite för läskiga för gos, då vill man hellre bita lite i dom). hon är så bedårande söt att mitt hjärta fullkomligt svämmar över av kärlek när hon sitter där på handen och vrider upp huvudet och piper för att man ska klia henne. lilla grynet!

är tyvärr lite dåliga bilder då telefonen är både distraherande och läskig så fort man tar fram den. kameran ska vi bara inte tala om...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...