lördag 24 mars 2012

paketöppning

igår var det paketöppning - efter att ha legat under svart täckplast i närmare två år, avtäcktes äntligen en av de gamla igenvuxna före detta rabatterna nere i trädgården. stubben i mitten hade börjat murkna och dö och med lite ihärdighet lyckades jag få bort den samt en stor del av rötterna. så nu har jag en stor svart canvas att börja måla på.


frågan är mest vad jag ska göra utav gropen. ursprungligen var tanken att anlägga en trädgårdsdamm med en tillhörande liten stenbänk, samt rama in med några buskar/blommor på baksidan upp mot slänten. det är lite övervuxet på bilden, men dom stora stenarna går i stort sett hela vägen runt och bildar en lämplig inramning. förhoppningen är att kunna gräva tillräckligt djupt för att kunna ha näckrosor i dammen.


ett annat alternativ är ju att bara göra en jättestor härlig blomsterrabatt istället. kanske med bara ett litet vattenblänk med en svagt sprutande stråle i framkanten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir jättefint! Behöver ni bli av med jord då?

M v h Herr Tamburkvist

voxgirl sa...

hm nja, än så länge röstar både maken och mamma för en rabatt och ingen damm. själv är jag ambivalent men lutar åt en damm. det är elfrågan som behöver lösas (som vanligt).

Anonym sa...

Aha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...