måndag 21 februari 2011

ljuvligt lila

arbetsrummet har fått sig ett litet lyft! besökte väsby centrum idag och hittade så söta konstgjorda blommor (veronikor) inne hos carmen. krukor fyndades hos ica kvantum (men har också beskådats hos bland annat weibulls). passade perfekt tillsammans med lotuslyktorna jag hade sedan tidigare. rotade också fram ett foto i lila nyanser, som placerades i en ledig silverram (för att matcha krukornas små hjärtan). *mycket nöjd* :)mer på hjärt-temat (fast alla hjärtans dag redan har passerat): lade även beslag på några söta små fat (också hos carmen), perfekta att lägga thépåsen på när man har gäster eller bara myser själv i soffan.


jag gick även in en sväng i blomsteraffären (interflora) för att fråga efter blomsticks, såna där dekorationer på pinne som man kan sticka ner i blomkrukan. blev istället helt kär i en gigantisk vit klotvas matchad med en magentafärgad orchidé. den oväntade kombinationen var helt makalös (mitt collage nedan gör verkligheten föga rättvisa).


vasen fanns i två storlekar och den minsta var säkert runt 40 cm i diameter och den större kanske runt 50 cm. arrangemanget såg väldigt exklusivt ut (tänk inredningstidning!) och hade stilmässigt passat perfekt här hemma. hade det inte varit för prislappen (som också var ganska exklusiv) hade jag köpt en stor och en liten vas med tillhörande phalaenopsis på stört. men det är tråkigt att vara sparsam och förståndig.

1 kommentar:

Anonym sa...

Meken gillar nog när du är sparsam och förståndig! Känns så retro! Snygga vaser, verkligen!

M v h Väktaren i norr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...