måndag 13 juli 2009

flitens lampa lyser

nu börjar vi äntligen komma någon vart med muren igen! alla bitarna är tillhackade och på plats, och istället för att fira nedanstående bröllopsdag, hade vi fullt upp med att putsa hela muren med rödgrund.


det tog ett tag innan vi fick till rätta knycken. i början hamnade ganska mycket bruk på marken, innan vi övergav idén med att försöka kasta på bruket på traditionellt sätt och övergick till plankmetoden istället. tidsåtgång: ca 4,5 timmar


titta förresten så fint vi har fått till ändarna på muren! riktigt pilljobb, men jag är mycket nöjd.i lördags putsade vi ett andra lager med "putsbruk c". tidsåtgång: hiskeliga 6,5 timmar! ovanpå detta ska vi troligen måla hela muren med en ljust, ljust grå färg som avslutning.


dessutom har vi varit på molnsätra gård och köpt trampstenar till gången: trumlad marmor ska det bli, med trampnarv och backtimjan runt om istället för traditionellt grus. :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad roligt att muren blivit så vacker! Och vilket roligt hemmafix som Ni varit flitiga med! Vad blir det för timjansorter runt de vita vita trampstenarna? Det kommer att bli en dröm att tassa där!

M v h
Grannen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...