söndag 21 juni 2009

fynd på k-rauta

när vi var på k-rauta för att köpa mer bistål råkade jag se att det fanns blåsvingel för 25 kronor. bara att le och betala i kassan. dessutom slog vi äntligen till på en elektrisk kanttrimmer. blir lättare att hålla gräsmattan i styr kring de nya lamporna då.


så här fint blev det i rabatten nere vid stora gräsmattan. bakom blåsvingeln sitter dom rosa oidentifierade blommorna jag hittade bland kaprifolsnåren. jag grävde upp några tuvor på prov. vi får hoppas att dom klarar flytten...


sen var det dags för att gjuta ett lite besvärligare segment av muren, där det låg ett ganska stort stenblock i botten som behövde jämnas till på framsidan och upptill innan vi kan mura vidare ovanpå det.


återstår bara att se hur många dagar det behöver på sig för att torka. vi var nämligen tvungna att blanda cementen lite lösare än vanligt, för att den skulle rinna ner ordentligt i alla smala passager.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Blåsvingel, så billigt, hu kan de göra så på K-Rauta! Gratulerar, finanskrisen verkar alltså även ha nått trädgårdsnäringen! Så avundsjuk man blir!

Bästa hälsningar
Väktaren i Norr

voxgirl sa...

ja man kunde ju kanske trott att det var så billigt för att vi fick vip-rabatt, nu när vi storhandlat där så mycket på sistone, men "tyvärr" gällde det låga priset för alla deras kunder. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...