fredag 5 september 2008

storshopping

idag åkte vi på shoppingrunda på kvällen. först ut var målarbutiken, där vi bokade möte med en fasadexpert samt köpte lite färg och penslar för att fixa klart efter vattenskadan i köksfönstren (hantverkarna har äntligen kommit och tätat igen för andra och förhoppningsvis sista gången).


på ikea köpte vi förutom lagerhyllor till garaget, även dom sedvanliga obligatoriska impulsköpen; kastruller, plastslevar och 126 st värmeljus!


och eftersom plantagen ligger precis nästgårds lurade jag in maken där också. "tag 3 betala för 2" stog det oemotståndligt över nästan hela butiken. så istället för 20 stycken blandade höstblommor till krukorna på uppfarten kom jag hem med tre fetknoppar som jag planterade i dom fyrkatiga betongfaten jag hade stående hemma.


och så här snygga blev två av faten när det var klart! det största fatet behövde dock fyllas ut med någon mer växt för att inte se ödslig och underbemannad ut. kanske ska jag försöka hitta vit marmorkross till den istället för glasplättarna också. bara för att variera lite...

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...