måndag 5 maj 2008

genomfart förbjuden

det har visat sig ha sina nackdelar med att ha gatans största garageuppfart! för att försöka stävja att glassbilen, diverse lastbilar, suv-åkande besökare och andra nyfikna använder vår uppfart som vändplan, har vi pratat om att köpa några riktigt stora, fyrkantiga krukor att ställa ut (vi tänker oss i storleksordningen 50x50x50 cm och uppåt). just nu är vi inne på att hitta några i ljusgrå betong eller fiberclay för att matcha hus, rabatt och mur.

vi har utan framgång letat på k-rauta, bauhaus, plantagen, blomsterlandet, brunnsvikens trädgård och ulriksdals slottsträdgård. brunnsviken hade snygga krukor men de var mer högsmala till modellen och med tanke på blåsten känns det tryggare med någon som har lägre tyngdpunkt (åtminstone om man vill kunna plantera ett träd i krukan).

bästa tipset hittills är krukor från garden aquatica. frågan är bara om de finns tillräckligt stora. enligt hemsidan är största modellen bara 40x40x43. planerar en inspektionstripp nästa helg. vi får hålla tummarna så länge.

Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...