torsdag 14 februari 2008

projekt: hallen del 2

nu har vi varit på indori och köpt det andra kinaskåpet! man ska nämligen inte låta sig luras av postens portotabeller; istället för hiskeliga 375 kronor kostade det nämligen bara ynka 35 kronor att returnera skåpet till ellos (fast returpris oavsett vikt eller storlek)! *lycklig* så nu står det nya skåpet på plats och tavlan har vi hängt upp också!


det som kvarstår är att bestämma om katanan ska hänga bredvid eller ovanför tavlan, men det lutar åt ovanför (kruxet är bara att hitta fungerande beslag/vinkelkrokar).

2 kommentarer:

moggan sa...

Jag tycker att stenhuvudet var det klart snyggaste. Jag tror dessutom att det mest passande vore att att inte ha något huvud alls på den byrån (jag är inte helt säker på att den håller för de tunga huvudena med tanke på den något speciella konstruktionen skåpet har) utan att ha svärdet liggande på ett ställ.

voxgirl sa...

jo, det kan nog ev bli för tungt med ett huvud i sten/betong. däremot tror jag det blir finare att hänga upp svärdet på väggen så det syns bättre. men det är bara att prova och se. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...