onsdag 28 november 2007

hannes

kände att jag ville ha en liten keramikfågel att sätta på fiffins gravsten och kom att tänka på hannes, en konstnär vi är vagt bekanta med och som gör de mest bedårande små fåglar med samma typ av plirögon som fiffin. tyvärr har hannes slutat producera sen flera år tillbaka och fåglarna går inte längre att få tag på i butik. men mamma ringde till honom och berättade omständigheterna och det visade sig att han hade ett mindre lager fåglar kvar hemma i källarförrådet! vi var välkomna hem till honom och titta. så på måndagskvällen åkte vi ut till spånga och kom hem med kassen fylld med en hel flock bedårande små fåglar i alla storlekar.

den lilla holken ska nog stå i sovrummet så man kan se den och bli glad i hjärtat varje morgon när man vaknar. till fiffins gravsten köpte jag ytterligare en likadan fågel som de till höger i bild.


vi har inte riktigt bestämt var den här tavlan skall hänga, kanske i hallen eller i vardagsrummet? lite svårt att se på fotot, men tavlan är tredimensionell (det är en riktigt trädgren med små keramikfåglar på).

1 kommentar:

Ann Johansson sa...

När det gäller hannes fåglar så har jag 2 st turturduvor som jag fick någon gång under 60-talet. Har försökt flera gånger att spåra keramikern men inte lyckats förrän nu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...