tisdag 13 november 2007

garageplats

efter att ha skrapat rutorna ett par mornar och motvilligt insett att vintern nog snart är här för att stanna, tog maken och jag oss äntligen i kragen och organiserade om i garaget. har man nu ett varmgarage så kan man ju faktiskt slippa det där med skrapandet på morgonen. plus att man kan få sätta sig i en redan varm bil. det är ju liksom hela idén med garage.

fem flyttlådor och en papperskasse med blomkrukor packades raskt upp. de kvarvarande flyttlådorna staplades snyggt upp längs ena vägen, tillsammans med lite skräp som skall köras till tippen vid lämpligt tillfälle. titta, titta, vi har ett garagegolv!


sen klippte vi till och rullade ut den nyinköpta gummimattan (10 meter för 995:- på jula) för att skydda klinkergolvet mot dubbdäck, grus och snöslask. men den luktade förfärligt så jag hoppas det vädrar ur snabbt.


sen var det dags för premiärturen! det var inte gott om plats över på sidorna eller på längden...


...men det gick! så imorgon (och hädanefter) kommer jag aldrig mer att behöva stå ute och skrapa rutor med stelfrusna fingrar - hurra! och om vi bara packar upp de sista flyttlådorna också så vi kan ställa förrådshyllan där istället, kan jag till och med kliva i och ur bilen inne i garaget. :)

1 kommentar:

snugge sa...

ingen ford på våran gård.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...